Allround Partyband Performance

Belangrijk,
Voor u uw keuze maakt om het kontakt met Performance via telefoon of per e-mail te laten plaatsvinden is het voor sommige van u misschien belangrijk om onderstaande tips en/of werkwijze even door te lezen.

Een beller niet (altijd) sneller...
Hoewel het sneller lijkt om Performance even telefonisch kontakt met u te laten opnemen blijkt de praktijk toch vaak anders te zijn. De slogan: "een beller is sneller" gaat helaas niet altijd op. Door optredens of werkzaamheden elders zijn wij soms genoodzaakt onze onze voicemail op de raarste tijdstippen af te luisteren. Soms te laat om nog telefonisch kontakt met u op te nemen zonder iemand wakker te bellen. Om u dat te besparen hebben wij de regel dat er na 22.00 uur niemand meer wordt gebeld of teruggebeld! Indien de situatie zich dus voordoet dat wij één of meerdere dagen niet in de gelegenheid zijn om voor 22.00 uur telefonisch kontakt met u op te nemen kan dat vooral als u haast heeft erg lastig zijn.

Telefonisch kontakt,
Indien u na het lezen van het bovenstaande alsnog telefonisch kontakt met ons wilt opnemen is dit geen enkel probleem en kunt u dit doen via telefoonnummer: 06-18317084. Hoewel het een mobielnummer lijkt te zijn wordt dit telefoonnummer echter alleen gebruikt als vaste internetlijn!

Kontakt per e-mail,
Als u echter in ons offerte formulier kiest om het kontakt via e-mail te laten verlopen heeft u altijd binnen 24 uur een reactie of een prijsopgave. Laat op de avond of zelfs diep in de nacht na een optreden zullen wij er alles aan doen om deze service na te komen! Wanneer u in ons offerte formulier kiest om Performance telefonisch kontakt met u te laten opnemen en wij zijn de door u gewenste datum van optreden al bezet krijgt u dit altijd i.p.v. telefonisch via e-mail van ons te horen.

Geheim feest...
Er is echter één uitzondering op deze regel en dat is als uw feestavond of bruiloft nog een verrassing of geheim is voor derden welke ook uw e-mail kunnen openen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als u ons mailt vanaf uw werkplek en het feest is nog geheim voor uw collega's of wanneer uw bruiloft nog geheim is bij uw familieleden en u zelf nog in het ouderlijk huis woont waar anderen toegang hebben tot uw e-mailaccount. Indien deze of soort gelijke situaties zich voordoen is het verstandig om dit ons te melden via het invoer veld "opmerkingen" in ons offerte formulier dan kunnen wij hier rekening mee kunnen houden en u in dat geval telefonisch benaderen.

Met muzikale groet,

Performance© Performance