Toelichting-Werkwijze-Uitlegpagina

*GREASE SHOW*
*MUZIKALITEIT*
*CARIBEAN SHOW*
*BOB MARLEY SHOW*
*DANCE CLASSICS SHOW*
*BLUES BROTHERS SHOW*
*INTERACTIEVE REPERTOIRE KEUZE*
*SOUNDMIX SHOW WINNARES*
*BOB DE ROOY SHOW*
*BETROUWBAAR*
*BETAALBAAR*
*LANGE SETS*
*ABBA SHOW*
Unieke formule,
Performance werkt in Nederland met een unieke formule voor een avondvullend optreden. Waarom wij net dat beetje meer hebben om uw avond tot een succes te maken willen we graag hieronder toelichten.
Performance is ruim 1½ uur voor aanvang van het feest aanwezig, zodat we de tijd hebben om alle apparatuur op te bouwen en een soundcheck te doen, zodat alles perfect geregeld is voor de gasten binnenkomen en wij het optreden kunnen beginnen. En daar is gelijk al een groot verschil met vele andere bands die op internet te vinden zijn !

Veel andere bands spelen namelijk maximaal 4 sets van 40 minuten. Als je er over na gaat denken is dat eigenlijk heel raar; ga je immers uit van een redelijk standaard feestavond van bijvoorbeeld 20.00 uur tot 01.00 uur (300 minuten) en 4 x 40 minuten= 160 minuten, op 10 minuten na heb je dus bijna de helft van de feestavond bij die andere bands geen muziek omdat de band pauze heeft ! Vandaar dat Performance al lang geleden besloten heeft dit anders te doen, want afhankelijk van het soort feest en de indeling ervan speelt Performance normaal gesproken sets van ongeveer anderhalf uur en tussen de sets een pauze van 15 à 20 minuten. Voor ons heel logisch, muziek maken is immers onze grote hobby, niet pauzeren ! In onze spaarzame pauzes valt uw feest in ieder geval niet stil en wordt er muziek op CD verzorgd door onze geluidstechnicus.

De geleverde muzikale kwaliteit en een repertoire van honderden nummers geschikt voor jong en oud zorgen ervoor dat Performance garant staat voor een feest dat zijn weerga niet kent. Iedere maand maken wij een keuze uit ons repertoire en aangevuld met de nieuwste nummers uit de top 40 worden hier lijsten van gedrukt. Deze lijsten liggen op de tafels als uw gasten binnenkomen, het enige wat uw gasten moeten doen is op deze lijst hun favoriete nummers aankruisen en bij ons inleveren. Uw gasten bepalen dus wat wij spelen op uw feest ! Een unieke service, zeker als je kijkt naar vele andere bands die alleen maar avond in, avond uit, dezelfde sets spelen. (alsof ieder publiek hetzelfde is) Nee, Performance speelt IN op het publiek en speelt wat de gasten willen. En een gast die het naar zijn zin heeft helpt weer mee om er samen met ons een knalfeest van te maken !

Het direct inspelen op het publiek vergt natuurlijk enige handigheid voor het doorgeven van de nummers op het podium. Performance is hier ondertussen zo bedreven in dat er tussen de nummers maar enkele seconden ruimte zit waardoor ons optreden net één grote medley is. Want zijn er niet vele bandjes die na een gespeeld nummer eerst gaan overleggen wat het volgende nummer wordt en als ze `t er dan eindelijk over eens zijn moeten ze de (blad)muziek nog gaan opzoeken in hun map. Gevolg ? Juist het publiek op de dansvloer gaat weer zitten, die hebben geen zin om nog langer te wachten tot het volgende nummer begint...en gelijk hebben ze toch ?

Door het snelle wisselen van de nummers bij ons, blijft het publiek op de dansvloer staan en als ze dan uiteindelijk even gaan zitten om uit te rusten is er genoeg te zien want Performance leeft ! Het plezier dat we uitstralen, het dollen en de geintjes onderling op het podium doet de vonk al snel overslaan naar het publiek. Er zijn immers al genoeg bandjes die statisch op het podium hun geld staan te verdienen en wij doen dat dus net even anders ! En blijkbaar met succes want niet voor niks staat Performance bij de meeste zalen aangeschreven als de band die ieder soort publiek aan het dansen krijgt. Naast de mix van de grootste hits van de afgelopen veertig jaar tot en met de nieuwste nummers uit de top 40, worden er desgewenst showacts gedaan van: The Blues Brothers, Bob Marley, Abba en Grease. Alsof dat nog niet genoeg is komen we nog met een Disco Dance Classics showact en in de finale met een wervelende Caribean show !

Natuurlijk is niet ieder publiek in de stemming om gelijk vanaf de eerste noten "showtjes om hun oren" te krijgen, dus dat doen we dan ook niet. Zoiets moet je opbouwen en dat doen we door middel van ons "gewone" repertoire, waarna we de showtjes mooi verdelen over de feestavond, Performance voelt feilloos aan of het publiek (al) rijp is voor een verrassende showact of juist niet ! Sommige showtjes passen misschien juist niet bij uw gasten, dan is het juist verstandig om die weg te laten. Echter niemand kent zijn gasten zo goed als uzelf en daarom kunt u bij boeking aangeven welke showtjes uw prioriteit hebben zodat wij daar rekening mee kunnen houden om deze sowieso in te passen op uw feestavond.

Uiteraard was het mogelijk (en makkelijk) om met deze bovenstaande unieke formule nog jarenlang succesvol voort te borduren. Maar om een nog breder en moderner repertoire ten gehore te kunnen brengen, zijn we op zoek gegaan naar een zangeres. Na lang zoeken hebben we deze gevonden in Soundmixshow winnares "Whitney Houston" die als leadzangeres in iedere zaal de gasten doet verbazen met haar zangkwaliteiten.

Nu zou het kunnen zijn dat na lezen van het bovenstaande u misschien denkt...tja het lijkt me allemaal te mooi om waar te zijn. Als dat zo is kunnen we kort en krachtig zeggen: laat uw oren u dan overtuigen en maak vrijblijvend een afspraak om één van onze maandelijkse kijkavonden te bezoeken.

Met muzikale groet,

Performance

© Performance