Zangeres

Ellen de zangeres van Performance Performance is ook te boeken met zangeres !!!

Allround Partyband Performance is natuurlijk uniek in Nederland, de combinatie van muziek, show en de interactieve live jukebox voor het aanvragen van verzoekjes gedurende de feestavond is in Nederland nog steeds ongeëvenaard. Uiteraard is het mogelijk (en makkelijk) om met deze formule nog jarenlang succesvol voort te borduren. Maar na meer dan 10 jaar vooruitstrevend bezig te zijn geweest willen we dat zeker niet achterwege laten in deze nieuwe eeuw.

We zijn dus gaan overleggen wat er vernieuwd kon worden en kwamen tot de conclusie dat er veel nieuwe nummers uit de hitparades tegenwoordig door zangeressen worden gezongen. We zijn dus op zoek gegaan naar een zangeres en sinds kort is het dus mogelijk om Performance uit te breiden met een fantastische zangeres waardoor we een nog breder repertoire ten gehore kunnen brengen.

Of ze kwaliteit heeft ? Daarover zijn in ieder geval Hennie Huisman, Hans van Eijk en zelfs Jacques D`Ancona het eens. Als Whitney Houston won zij immers met "I`ll Always Love You" de Hennie Huisman Soundmix Show. Deze zangeres moet gezien worden als een extra muzikale toevoeging aan Performance. Door toevoeging van deze zangeres zal Performance nog gevarieerder op uw feest kunnen verschijnen en zullen uw gasten aangenaamd verrast zijn !!! Één ding is zeker, met Performance zult u verzekerd zijn van een fantastische feestavond !!!

Exclusief bij Allround Partyband Performance !!!


© Performance